Tuz Lambası Sağlığa Faydaları

Wiki Article

tuz lambası

Gece lambası olarak kullanıldığı durumlarda kucakın havasını ve nemini dengeleyerek içi geniş dem hileınmasını sağlayıcı tuz lambaları, havayı izole ettiğinden uykunun standardını arttırır.

Bebeğin uyuduğu odada tuz lambasının bulundurulması bebeğin daha katkısızlıklı ve derin uyumasını katkısızlar.

Havanın saf olmasını sağlayan menfi iyonlar üreten tuz lambası dikkati toplamayı kolaylaştırır.

Dem darlığı, astım ve alerji sorunlarının iyileşmesine yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda sinüzit hastalarının da fariğ dem almasını sağlamlamaktadır.

Tuz lambalarının fiyatları şekline, kalitesine ve boyutuna destelı olarak değnöbetkenlik göstermektedir.

Tuz lambası aldim ama düzmece mi emniyetli degilim. Anlasilabilmesi icin kirmaya mi calismaliyim baska yolu namevcut mu birde kaloriferdwn oturu kuru oluyo evimiz nemi eksiye cekmez degil mi

Tuz lambası kullanıldığı ortama olumsuz iyonlar yaymaktadır. Bu iyonlar yardımıyla düzlemın havası değnöbetmekte ve temizlenmektedir. Tuz lambasının yaydığı menfi iyonları soluk almayı kolaylaştırmakla müşterek in katkısızlığına şanlı ölçübile kâr esenlamaktadır.

Kas Balkılarını Dindirir: Eklem ve kas vecaları havanın nemi ziyade evetğu durumlarda şiddetlenir. Tuz lambalarının havadaki nemi tutma özelliği evetğu karınin kas, eklem ve romatizma ağrılarını da azaltır.

Tuz lambası kızılırken uyanıklık etmeniz müstelzim bir öbür gözcü ise ışığının rengidir. Himalaya tuzu lambası çoğunlukla har pembe ve turuncu tonlarda ışık yayar. Beyaz zehir ışık yayan himalaya tuzu lambası da vardır.

5 milyon'dan lüks kişinin kovuşturma ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

Bulunmuş olduğu ortama olumsuz yüklü iyonlar gönderirler ve havanın temizlenmesini ve yenilenmesini esenlarlar. Özellikle astım hastalarının abat soluk almasını sağlayıcı tuz lambaları solunumu kolaylaştırır.

Astım ataklarına dobra gelir. Solunum yolu emrazı olan eşhas için abat soluk aldırır.

Dirimlik ve konfor açısından kimi rahatlıklar sunmasının yönı esna bu ürünler, dekorasyon olarak da kullanılabilir. Evinizde ışığa ihtiyaç duyduğunuz tuz lambası masa, sergen, dolap üzere rastgele bir yerde kullanabileceğiniz üzere estetik duracağınız düşündüğünüz rastgele bir yerde bile kullanabilirsiniz. Kullandığınız yerde şık ve otantik bir keyif sunacak olan bu özgün lamba çeşitlerini havasını öğürtlemek istediğiniz kayran ve mekânlarda kullanabilirsiniz. Çok ziyade elektronik aletin olduğu bir odada giymek odadaki radyasyonu emmesini ve havayı iyiden iyiye temizlemesini katkısızlayacaktır. Seçeceğiniz uzun tuz lamba evet da başka rastgele modeller de havanın ve dünyaın temizliği sinein oldukça fonksiyoneldir. Bu aşamada tüm avize modellerimize bakabilirsiniz.

çağdaş hayatla müşterek yaşamımıza giren elektronik aletlerin yaydığı zararlı radyasyonların etkisinden bir nebze olsun halas olmak adına da bu ürünleri yeğleme edebilirsiniz. Havayı zararlı iyonlardan temizleyerek vücut ve tin sağlığınız sinein henüz yaşanılır ve ortam esenlayacak olan tuz lambaları aymazlık kalitenizi de yerinde yönde bileğkârtirecektir. Mirucunuza ya da yattığını odanın herhangi bir köşesine yerleştirdiğiniz takdirde hem elektronik aletlerin yaydığı zararlı radyasyonlardan koruyacak hem de nem rasyoını düzenleyecektir ve böylece birinci sınıf bir gaflet yaşayabileceksiniz. Çeşitli modeller arasından metal tuz lamba olanları da yeğleme edebilirsiniz. İster dekorasyon yalnızçlı isterseniz de geceleyin lambası olarak kullanabileceğiniz bu ürünleri kullanarak hayat standartlarınızı iyileştirebilirsiniz. Bulunduğunuz vasatın havasını takas etmek sadece esenlik açısından bileğil rantabilite açısından da yararlı meyvelar doğuracaktır. Sık sık hengâm geçirdiğiniz masaya yerleştirerek çdüzenışma veriminizi bayağı yükseltebilirsiniz. üste LED ampul kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Websitemiz: https://www.tuzlambasi.net

Report this wiki page