Tuz Lambası

Wiki Article

Hem tezyinî ışıklandırma hem bile tün lambası olarak kullanabileceğiniz tuz lambaları ile evinize bambaşka bir ayrıntı kazanmıştırrabilirsiniz.

şayet sakır sakır olarak elektronik beyin başlangıcında çkırmızıışıyorsanız, elektronik beyinınızın semtına koyacağınız bir tuz taşı lambası, elektronik beyinınızın yaydığı radyasyondan ve zararlı enerjiden minimum seviyede etkilenmenizi katkısızlar.

Çalışma odaları ve ofis içre kullanılması ile odaklanma ve konsantrasyonu sağlamlamaya yardımcı olmaktadır. Bu sayede bile faik başarım ile çkızılışma olanakı sağlamlamaktadır.

Tuz lambasının sırrı burada saklıdır. Isınan kaya tuzu etrafına eksi iyonlar dağıtır. Bu sayede kayaç tuzu ortamdaki havayı temizler ve birşunca dirlik sorununa yavuz hasılat.

Ne boyutta ve kaç tane tuz lambası kullanılacağı temelli evin boyutuna vabestedır. İdeal olan her 4 metrekareye bir tane tuz lambası koymaktır. Fakat dilerseniz yalnızca mecra odanızda yahut salonunuzda tuz lambası kullanabilirsiniz. Bu külliyen sizin tercihinize rabıtalı bir durumdur.

Bir yandan iyileştiğinizi hissederek bir taraftan da ortama bu sakin ışıkla gelen dinginliği hissedebilirsiniz. Tezyinî olarak dilediğiniz yere koyabileceğiniz ürün aynı zamanda belirli sarrafiyelı sağlamlı problemlerınıza da yavuz gelebilir. Tuz lambası 5 kg ya da 10 kilo ürünlerini seçerek astım ya da alerji kadar istenmeyen durumları da bir nebze azaltabilirsiniz. İyonları pozitif yönde bileğemektirmesi cihetiyle teneffüs kanalıyla ilişkin rahatsızlıklar yaşayanlar derunin bayağı faydalı olduğu bilinen ürünü, astım atakları geçiriyorsanız tercih edebilirsiniz. Sonunda aldığınız nefesi beş altı daha kaliteli hale getirebilir ve uykunuzun elan nitelikli olmasını sağlamlayabilirsiniz. Aşırı nemden dolayı oluşabilecek kas vecalarının da önüne güzeşte bu tabii ürünler geceleyin lambası olarak da kullanılabilir. Akşam lambası olarak kullanıldığında hem loş ve dinlendirici ışığından faydalanmış olursunuz hem de katkısızlıklı özelliklerinden dolayı uykunuzun daha randımanlı hale gelmesini katkısızlarsınız. Saf malzemeden yapılmış tuz lambası bu tasarım ürünlere mevla olgunlaşmak muhtevain sayfamızı inceleyebilir ve sipariş kaydınızı kolayca oluşturabilirsiniz. Bununla beraber yeni abajur modellerimize bakabilirsiniz.

Tuz lambalarının öteki bildiğimiz lambalardan en önemli başkalıkı sıhhat evet da şifa üzere kullanılıyor olmasıdır.

Dekorasyon meydanında da etkin olarak rol alırlar. tuz lambası tuz lambasının faydaları tün lambası

Mesele sırf bununla da sınırlı bileğildir. Genel anlamda bulunduğumuz odalarda düzlemı ısıtmak ya da soğutmak sinein iklimlendirme cihazları evet da ısıtıcılar kullanırız. Bu ortamdaki havanın ağırlaşmasına amil olur. Aynı zamanda ortamda kâin tuz lambası göstergeç, bilgisayar ya da telefon gibi cihazlar, ortamda mevcut artı iyon miktarını fazlalıkrır. Bu da soluduğunuz havanın kalitesinin düşmesine ve kendinizi henüz yorgun ve bitkin hissetmenize münasebet evet. Bu noktada havanın temizlenmesi, yumuşatılması tuz lambası ve artı iyonlarla tuz lambası savaş edecek olan menfi iyonların saykaloriın artırılması gerekir. Bunu sağlamlayacak olan şey ise tuz lambasıdır.

Ortamdaki Nem Dengesini Sağlar: Tuz suyu tutucu özelliğe sahiptir. Tuz lambaları da havanın fazla nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları ortamdaki fazla nemi çekerler ve havanın rutubet nispetını tartılı bir hale getirirler.

1. Havayı arındırıyor Tuz lambası kucakindeki ampul sebebiyle tuz lambası ısınarak havaya olumsuz iyonların yayılmasını katkısızlıyor demiştik.

Tuz lambası kullanıldığı ortama menfi iyonlar yaymaktadır. Bu iyonlar sayesinde âlemın havası değemekmekte ve temizlenmektedir. Tuz lambasının yaydığı menfi iyonları dem almayı kolaylaştırmakla beraberinde isim sağlığına kebir ölçübile fayda esenlamaktadır.

Nefis Kemirmek Tarifleri uygulamamızı indirerek tariflere çok elan hızlı şekilde ulaşabilirsiniz.

Başka bir tanımla ışığın çeşitli boyutlarda ve ağırlıklarda kesilen kristal kaya tuzu ile birleştirilmesi ile ortaya çıdem gece lambasıdır.

Report this wiki page